Oct 19, 2016 · A ju ka ndodhur ndonjëherë që të zgjoheni krejtësisht të hutuar me ëndrra seksi për shkak të së cilës jeni trembur? Verifikoni a keni arsye për brengosje! Ëndërrimi i të dashuruarit parashikon sukses, femrat i ëndërrojnë ish-partnerët, ndërkaq meshkujt të panjohurat, ish-partnerët simbolizojnë monotoninë në krevat, orgazëm e afsh tepër të pakët, ndërkaq tradhtia do.

Jo tani.

. Kjo ndodh.

Ke harruar llogarinë? ose.

Shumicën e ëndrrave i harrojmë brenda 10 minutave dhe nuk na kujtohen më.

Ndarja nga partneri ne enderr, ja kuptimi ! Kjo lloje endrre ka me shume se nje kuptim. Ke parë një ëndërr? Na i dergoni ne inbox ëndrrat tuaja dhe do te postojme endrren bashke me shpjegimin perkates! Identiteti juaj nuk do te. Shiko më shumë nga Shpjegimi i Endrrave në Facebook.

.

Ëndrrat janë pjesë e veçantë e jetës tonë, pothuajse çdo natë ne shohim nga një ënderr. fc-falcon">Një bebe mund të shfaqet në ëndrrat tuaja në shumë mënyra të ndryshme. Më së shpeshti është pasojë e braktisjes emocionale.

Dhëmbët që bien në ëndërr janë pjesë e ëndrrave të shumë njerëzve. Oct 28, 2022 · Sipas Lauri Loewenberg, psikologes dhe ekspertes së ëndrrave, të shohësh një ëndërr të tillë, do të thotë që në njëfarë mënyre ndihesh e përjashtuar nga jeta e partnerit.

.

.

Faqet e lidhura. Kur jep një puthje.

Sallon Bukurie Marjeta. Shumicën e ëndrrave i harrojmë brenda 10 minutave dhe nuk na kujtohen më.

“Shpeshherë takoj njerëz të cilët e kanë parë në ëndërr partnerin duke e tradhtuar dhe brengosen se nënvetëdija e tyre po përpiqet të komunikojë me ta.
.

.

.

. . .

Kujdesuni që asnjëherë më të mos jeni shkaktari i fatkeqësisë së partnerit-partneres. class=" fc-falcon">1. Kjo ne fakt me shume sugjeron friken se partneri do tradhtoje, me shume se sa nje prove se ai po e ben diçka te tille. Aug 20, 2021 · class=" fc-falcon">Endrrat janë një manifestim i rëndësishëm i përpunimit tonë psikologjik, ato na ndihmojnë të riorganizojmë ato emocione të thella që përjetojmë ndërsa jemi zgjuar. . Andaj është.

Sa më shumë që i kushtojmë vëmendje ëndrrave aq më shumë i mbajmë mend ato.

Shpjegimi i endrrave sipas alfabetit. ��ndërrimi ndodh gjatë ciklit të gjumit REM (Lëvizja e Shpejtë e Syrit).

.

.

Më poshtë ju tregojmë kuptimet e ëndrrave: 1.

.

Në qoftë se kadaifi që hani nuk është i ëmbël, do të mërziteni më pak.